Suzanne werd op 6 maart 1967 geboren in Bunnik als oudste kind in een gezin met 2 dochters. Ze hield van klassieke muziek, ze speelde zelf klarinet, en deed aan atletiek en badminton. Ze genoot van de natuur en is een tijd lid geweest van de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie (NJN).

Na het gymnasium wilde ze Medische Biologie studeren. Ze werd tot tweemaal toe uitgeloot, waarna ze de propedeuses Biologie en Farmacie in Utrecht deed. Hierna ging ze Bio-Farmaceutische Wetenschappen in Leiden studeren.

In de herfst van 1990 begon ze, als laatste onderdeel van haar studie, aan haar eindstage bij een bedrijf in Londen. Tijdens de stagetijd in Londen zong ze in een koor, had tekenles en deed aan sport.

Eind januari 1991 werd ze ziek, nadat ze met een vriendin naar Oxford was geweest. Ze was misselijk en raakte in coma. Ze werd acuut geopereerd aan haar maag. De dag na de nachtelijke operatie, 30 januari 1991, overleed ze. Ze overleed binnen drie dagen na het begin van haar ziekte. De oorzaak van haar overlijden is nooit duidelijk geworden.

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Ok